BİNGÖL / GENÇ - Mevlana Ortaokulu

Ock

Fen Bilimleri öğretmenimiz Elif KAÇIRA ve öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar...

Ock

5 ocakta Malatya'da düzenlenen okullar arası Kros Grup yarışmasında Okulumuz Mevlana Ortaokulu takım olarak Grup birincisi olarak Şubat ayında Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese öğrencilerimiz ve sporcularımız adına teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzda deprem tabirkatı yapıldı.

May

MEVLANA ORTAOKULU BİLİM VE İNOVASYON ŞENLİĞİ VE 4.KİTAP FUARI İÇİN BİNGÖL  ÜNİVERSİTESİNDE

Mevlana Ortaokulu öğrencileri Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim İnovasyon Şenliği ve Bingöl Üniversitesi  tarafından düzenlen 4.Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen

etkinliklere Bingöl Üniversitesi kampüsünde katıldı.

Okul Rehber Öğretmeni Osman KELEŞ görevli iki öğretmen nezdinde öğrenciler Bilim Şenliğindeki stantları tek tek gezdiler stantlardaki görevli ögrencilerden ve danışman öğretmenlerinden bilgiler aldılar.  Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı  Şube Müdürü Cihangir KESKİN :Üniversite Konferans salonunda öğrencilere fuarla ilgili teorik bilgiler verdikten sonra öğrencilere fauar alanındaki stantları gezdirdi. Keskin , öğrencilere sloganımız "Okumadığın her gün karanlıktasın" diyerek kitap okumanın önemini ögrencilere vurgulayarak etkinliğe katılan bütün öğrenci, ögretmen ve idarecilere teşekkür ederim." dedi. Öğrencilerden Zeynep Yalçın: "Bilim Şenliğinde stantları gezdikten sonra geleceğin mucitleri burda dedim.Çok güzel çalışmalar vardı.Kitap fuarında ilk kez bir yazarla tanıştım kitabını aldım ona imzlattım bu benim için çok ayrı bir heyacandı. dedi."Okul müdür yardımcısı Nurullah VERGİ :

"Etkinlik kapsamında bizleri misafir eden Bingöl Üniversitesi ailesine ve araç konusunda 2 yıl boyunca ögrencilerimize her zaman terddütsüz destek sunan Genç Belediyesi Başkanı Mehmet Zeki DİRİK'e ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yüksel BARLAS'a teşekkür ederim. "dedi

Mrt

1-7 MART "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında tüm yurtta ve okulumuzda eş zamanlı olarak Personel Tahliye Tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

OKULUMUZA TURNUVALARDA ARAÇ TAHSİSI EDEN GENÇ BELEDİYESİ BAŞKANI MEHMET ZEKİ DİRIK'E TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ

Ortaokullar arası düzenlenen Futbol, Voleybol ve Santraç Turnuvalarında il birincisi olan Genç Mevlana Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Başkanımız Mehmet Zeki DİRİK'i ziyaret ettiler. Başkanımız öğrencilerimizi tebrik ederek, kendilerine kitap hediye etti.

Şbt

Satrançta Mevlana Ortaokulu 3 kategoride  İl Birinciliğini alarak büyük başarı elde etti.

19-20 Şubat 2022 tarihlerinde BİNGÖL Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapılan İl Birinciliği Satranç Turnuvasında

Mevlana Ortaokulu  Küçükler Kategorisi Kızlarda, Küçükler Kategorisi Erkeklerde ve Yıldızlar Kategorisi Erkeklerde İl Birinciliğini elde etti. Okul Müdür Yardımcısı Nurullah VERGİ: "Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, okulumuzun Bingöl'ü  temsil edeceği yarışmalarda da başarılar diliyorum.Zorlu şartlarda turnuvalara katılıyoruz. Öğrencilerimize bütün turnuvalarda olduğu gibi yine araç tahsisi eden Genç Belediyesi Başkanı Mehmet Zeki DİRİK'e çok teşekkür ederiz."dedi.

Ara

Okul Sporları Yıldız Erkekler Futbol Turnuvasında il genelide turnuvaya katılan takımlar arasından Mevlana Ortaokulu yenilgisiz şampiyon oldu.

Ara

4006 Tubitak Bilim Fuarı okulumuzda 25 özgün proje ile gerçekleştirildi.Projede 15 öğretmen 65 öğrenci çalışma yaptı.Okul Müdürü Zülküf Zengin:Projede emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıl dönümünde rahmetle anıyoruz.

Kas

"Bingöl Okuyor" projesi kapsamında ;okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile  okulumuzun bütün birimlerinde ve bahçede kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvasında şampiyon olan sınıfları önce Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezine akabinde de ödül yemeğine götürdük.

Şampiyon olan öğrencilerimizi kutlar; emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Yakub Gelen ve Çağatay Danacı'ya teşekkür ederiz.